3M Åndedrætsværn 4251 FFA1P2

Forpakningsstørrelse:

Sælges enkeltvis. 10 stk. pr. karton.

Produkt Beskrivelse:

* Vedligeholdelsesfrit åndedrætsværn til sprøjtemaling, laminering, maling med pensel og rulle, excenterslibning og håndslibning.

* 4251 beskytter mod visse organiske gasser og dampe (kogepunkt > +65 °C) i koncentrationer op til 10 × GV eller 1.000 ppm (afhængig af hvad der er lavest) samt partikler i koncentrationer op til 10 × GV.

* A1-beskyttelse mod organiske gasser og dampe, fx opløsningsmiddelbaserede farver, lim og rengøringsmidler.

* P2-beskyttelse mod middelfint støv og olie- eller vandbaserede spraytåger.

* Klar til brug og vedligeholdelsesfrit – kan bruges indtil det bliver beskadiget, partikelfiltrene er tilstoppede eller gasfiltrene er mættede.

* Dobbelt indåndingsventiler og store filtre med bundet kul giver lettere åndedræt og reduceret modstand.

* Komfortabel ånding takket være en udåndingsventil med lav åndedrætsmodstand.

3M Åndedrætsværn 4251 FFA1P2 med integreret gasfilter (klasse A1) og partikelfilter (klasse P2) for nem håndtering. Ikke-udskiftelige filtre. Halvmasken har en vævet ansigtstætning, der er blød, allergivenlig og silikonefri. Beskytter mod en række forskellige gasser, dampe og skadelige partikler. Det lette, velbalancerede design har en centralt placeret udåndingsventil, som hjælper med at reducere opbygning af varme og fugtighed, så du kan arbejde komfortabelt også under varme og fugtige forhold.

De integrerede filtre er vedligeholdelsesfrie, brug dem indtil dit udskiftningsskema angiver, at det er tid til udskiftning eller indtil filtrene er fulde, og kasser dem derefter. Justerbare bånd passer til mange forskellige hovedformer og -størrelser, og nakkebåndene er nemme at fastgøre. Den lave profil forhindrer ikke dit perifere synsfelt, og to store filtre bestående af bundet kul giver lav åndedrætsmodstand. Leveres med genlukkelig pose til hygiejnisk opbevaring og transport. Kompatibel med 3M's beskyttelsesbriller og høreværn.

Testet og godkendt i henhold til europæiske standarder – CE-mærkning 0086 (SS-EN 405:2001+A1:2009 FFA1P2 R D)
Vare-ID:
4251

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn