3M Beskyttelsesgoggle Fahrenheit

Forpakningsstørrelse:

10 stk. pr. karton. 

Vælg sort:

Produkt Beskrivelse:

* Beskyttelsesgoggle til beskyttelse mod stænk, farver, sprøjtetåge, støv, gasser, dampe osv.

* Der er mulighed for polykarbonatlinser for slagfasthed og acetatlinser for forbedret kemikaliebestandighed.

* Findes med indirekte ventilation for beskyttelse mod væskedråber og store støvpartikler og med tæt ventilation for at beskytte mod små støvpartikler og gas.

* Stort synsfelt for høj komfort.

3M Beskyttelsesgoggle Fahrenheit giver høj komfort med stor visir for optimalt syn. Brede hovedbånd giver behagelig beskyttelse. Kompatible til brug sammen med 3M åndedrætsværn og høreværn.

3M™ Fahrenheit™ Beskyttelsesgoggle 71360-00011 har indirekte ventilation for god luftcirkulation og mindre dug. Ridsefast og dugfri polykarbonatlinse. Blød krystalbøjle med bredt støtteområde omkring hele ansigtet for at forbedre komforten. Modellen passer godt sammen med briller til korrektion, da den har en speciel kanal på siden af bøjlen til at rumme almindelige brilleskæg. Indirekte ventilation for forbedret cirkulation, komfort og reduceret dug i varme/fugtige miljøer.

3M™ Fahrenheit™ Beskyttelsesgoggle 71360-00015 er en forseglet (uventileret) model til ekstra beskyttelse mod stænk, gasser og dampe. Dugfri, klar acetatlinse med optimal kemikaliebestandighed. Blød krystalbøjle med bredt støtteområde omkring hele ansigtet for at forbedre komforten. Modellen passer godt sammen med briller til korrektion, da den har en speciel kanal på siden af bøjlen til at rumme almindelige brilleskæg. Neoprenhovedbånd for god kemikaliebestandighed og nem rengøring.
Vare-ID:
71360-00011M

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn