Pensler

I vores brede penselsortiment finder du alt fra den fineste mårdhårspensel og grævlingefordriver til bestsellers som lakpensler og vinkelpensler. Vi har pensler til alle slags farvesystemer, belægninger og industrielle behov. Vi markedsfører pensler med den nyeste syntetiske børste, blandet børste og traditionelle svinebørste til linolie maling og andre traditionelle farvesystemer.

Børstetyper:

Naturbørste: Anvendes hovedsageligt til oliebaserede malinger og lakker. Ved omhyggelig behandling af værktøjerne bliver børsten bedre med tiden og giver en lettere anvendelig pensel.

Syntetfiber: Bruges normalt til vandbaserede malinger og lakker. Syntetfiberen er bedre egnet end børsten til at trække malingen ud i materialet, da viskositeten i malingen adskiller sig fra oliebaseret.

Mix: Blanding af syntet og børste. En god blanding, der giver et fuldt tilfredsstillende resultat ved de fleste maleopgaver. Har ikke lige så optimale egenskaber som syntet og børste, men en god allroundpensel med spændstighed og god farveoptagelse i børsten.

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn