3M Åndedrætsværn 4279 FFABEK1P3

Forpakningsstørrelse:

Sælges enkeltvis. 10 stk. pr. karton.

Produkt Beskrivelse:

* Vedligeholdelsesfrit åndedrætsværn til sprøjtemaling, laminering, pensel- og rullemalet, sanering, kemikaliehåndtering, arbejde med pesticider og bekæmpelsesmidler, industri, byggeri, slibning osv.

* 4279 beskytter mod visse organiske gasser og dampe (kogepunkt > +65 °C), sure gasser og dampe, ammoniak og organiske ammoniakderivater i koncentrationer op til 10 × WEL eller 1.000 ppm (afhængigt af hvad der er lavere) samt partikler i koncentrationer op til 20 × WEL.

* ABEK1-beskyttelse mod organiske dampe, uorganiske dampe, sure gasser, ammoniak og derivater af disse.

* P3-beskyttelse mod fint støv og olie- eller vandbaseret sprøjtetåge.

* Klar til brug og vedligeholdelsesfri – kan bruges indtil det er beskadiget, partikelfiltrene er tilstoppede eller gasfiltrene er mættede.

* Dobbelt indåndingsventiler og store filtere med bundet kul giver lettere vejrtrækning og mindre modstand.

* Behagelig vejrtrækning takket være en udåndingsventil med lavt åndingsmodstand.

3M Åndedrætsværn 4279 FFABEK1P3 med integreret gasfilter (klasse ABEK1) og partikelfilter (klasse P3) til nem håndtering. Ikke-udskiftelige filtre. Halvmasken har en vævet ansigtstætning, der er blød, allergivenlig og fri for silicone. Beskytter mod en række forskellige gasser, dampe og skadelige partikler. Den lette, velafbalancerede design har en centralt placeret udåndingsventil, der hjælper med at reducere opbygningen af varme og fugt, så du kan arbejde komfortabelt selv under varme og fugtige forhold.

De integrerede filtre er vedligeholdelsesfri, brug dem indtil dit udskiftningsplan angiver, at udskiftning er nødvendig, eller indtil filtrene er fulde, og kassér dem derefter. Justerbare bånd passer til mange forskellige hovedformer og størrelser, og nakkebåndene er lette at fastgøre. Den lave profil forhindrer ikke dit perifere synsfelt, og to store filtre bestående af bundet kul giver lavt åndingsmodstand. Leveres med genlukkelig pose til hygiejnisk opbevaring og transport. Kompatibel med 3M's øje- og høreværn.

Testet og godkendt i henhold til europæiske standarder – CE-mærkning 0086 (SS-EN 405:2001+A1:2009 FFABEK1P3 R D)
Vare-ID:
4279

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn