3M Scotch-Brite Ark PRO 158 x 224mm

Forpakningsstørrelse:

20 stk. per karton. 60 stk.per ydre emballage.

Vælg sort:

Produkt Beskrivelse:

* Erstatter ståluld, stålbørster, sandpapir og andre fiberprodukter ved matslibning, polering, rengøring eller finisharbejde.

* Rød klud, 7447, har et fintkornet slibemiddel af aluminiumoxid til rengøring, finisharbejde, slibning, fjernelse af grater og ruheder.

* Grå klud, 7448, har et ultrafint slibemiddel af siliciumcarbid. Præsterer som ståluld grad 00.

* Egnet til brug på træ, metal, lak, plast, keramik, porcelæn, glas, gummi og kompositter.

3M Scotch-Brite Ark PRO 158 x 224mm er beregnet til at give en glat overfladefinish på træ, metal, plast, keramik, porcelæn, glas, gummi og komposit. Kan sammenlignes med ståluld af grad 0 (rød) og grad 00 (grå). I modsætning til ståluld bliver Scotch-Brite ikke beskadiget under brug, ruster ikke eller afgiver små metalflis. Den åbne fiberstruktur bliver ikke tilstoppet og kan bruges tør, med vand eller opløsningsmiddel og skylles rent til genbrug. Slibekluden ligger behageligt i hånden, giver præcis kontrol og kan bruges med en arkholder til håndslibning for en ensartet finish. Slibemidlet er fintkornet aluminiumoxid i rød klud og siliciumcarbid i grå klud. Hurtig ensartet finish. Det holdbare slibemiddel er designet til at briste under brug, så nye skarpe slibekanter eksponeres. Slibekludene bruges til forberedelse før lakering, matslibning, mellemslibning, rengøring, polering af metal og meget mere.
Vare-ID:
7447

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn