3M Beskyttelsesdragt 4540

Forpakningsstørrelse:

20 stk. per karton.

Størrelse:

Produkt Beskrivelse:

* Fremragende beskyttelse mod tørre partikler og stænk af visse flydende kemikalier (CE-type 5/6).

* Blød og let, meget lav fnugdannelse og lamineret mikroporøst materiale, der passer godt på kroppen for at lette bevægelser.

* Trepanels hætte, tovejs lynlås og selvklæbende vindflap, elastisk materiale på bagsiden og ved anklerne for at reducere hududsættelse.

* Strikket manchetter og elastisk talje samt ved anklerne øger komforten og bevægelsesfriheden.

* Antistatisk belægning i henhold til EN 1149-5 reducerer afladning af statisk elektricitet og gnistrisiko. Lukker radioaktive partikler ude i henhold til EN 1073-2.

3M Beskyttelsesdragt 4540 er fremstillet af lamineret to-komponent non-woven materiale af premium kvalitet og har en trekantet SMMMS-bagpanel for øget komfort. Denne bløde og lette beskyttelsesdragt giver en fremragende beskyttelse mod farlige partikler og begrænsede væskestænk. 4540+ opfylder en række standarder for kemikalieresistent tøj, herunder EN 1073-2 vedrørende radioaktive forureninger, EN 1149 vedrørende antistatisk beskyttelse, EN ISO 13688, EN 13034 Type 6 vedrørende væskestænk og EN ISO 13982-1 Type 5 vedrørende_fnug. Den er fremstillet af to-komponent non-woven materiale, der giver høj trækstyrke og er dækket med et meget fnugfrit mikroporøst laminat for god beskyttelse mod farligt stænk. Let og blød med fremragende pasform og føles behagelig at have på i længere perioder. SMMMS-bagpanelet øger åndbarheden for at reducere varmeopbygning i varme miljøer. Værdifuld komfort med bløde strikkede manchetter og elastisk talje samt ved anklerne øger pasformen og bevægelsesfriheden.
Vare-ID:
4540L

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn