3M Scotch Aluminiumstape 4701 48mm x 15m

Forpakningsstørrelse:

6 stk. pr. karton. 

Produkt Beskrivelse:

* Tynd aluminiumstape til permanent montering ved tætning og forsegling.

* Til reparationer af metaloverflader og samling af byggematerialer. Isolerer, dækker og forsegler. Reflekterer både varme og kulde. Limet tåler vand og olie.

* Kan bruges både indendørs og udendørs. Tapen er vandtæt og tåler vanskelige vejrforhold og UV-stråling. Tapen hæfter pålideligt ved temperaturer fra -10°C til 250°C.

* Til reparation af bilkarrosserier, sammenføjning af isolering, maskiners og elektronikisolering, nedløbsrørforsegling, reparation af ventilationssystemer og meget mere.

3M Scotch Aluminiumstape 4701 48mm x 15m er velegnet til reparationer og tætning af metaloverflader. Tapen er kraftigt klæbende og særligt modstandsdygtig over for ældning. 4701 er vandtæt og tåler olie og smøremidler. På grund af dens modstandsdygtighed over for vanskelige vejrforhold og UV-stråling kan aluminiumstapen anvendes både indendørs og udendørs. Anvendelsesområderne kan være alt fra reparation af bilkarrosserier til tætning af utætte nedløbsrør. Aluminiumstapen hæfter pålideligt ved temperaturer fra -10°C til 250°C.
Vare-ID:
47011548

Anbefalede tilbehør til dette produkt

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn