3M Versaflo Turboåndedrætsværn Startsæt TR-315E+

Forpakningsstørrelse:

Sælges enkeltvis. 

Produkt Beskrivelse:

* Enkelt startpakke, der indeholder alle de komponenter, du har brug for for at komme i gang. Tilføj blot en passende hovedtop.

* Let at bruge, alsidigt åndedrætsværn mod støv, tåge, dampe og andre partikelrisici.

* Startpakken indeholder en TR-302E+-turboenhed, partikelfilter, forfilter, batteri med høj kapacitet, batterioplader, justerbar åndedrætsslange, luftstrømsindikator, standardbælte og gnistbeskytter.

* Smart lithium-ion batteri, der oplades hurtigt, ikke har nogen hukommelseseffekt og indeholder en praktisk opladningsindikator.

* Elektroniske hørbare og visuelle alarmer for lav luftstrøm og svagt batteri, samt statusindikatorer for batteriopladning, luftstrøm og tilstopning af partikelfilter.

3M Versaflo Turboåndedrætsværn Startsæt TR-315E+ kombinerer ydeevne, beskyttelse og funktionalitet med et moderne letvægtsdesign og høj komfort. Dette giver et letanvendeligt og alsidigt åndedrætsværn til miljøer, der kræver partikelfiltrering. 3M™ Versaflo™ turboåndedrætssystem TR-315E indeholder TR-302E+ turboåndedrætsværn, partikelfilter, forfilter, gnistbeskytter, standardbælte, ekstra kraftigt batteri, batteriopladningssæt og justerbar åndedrætsslange. Tilføj blot en 3M™ Versaflo™ Hovedtop, så har du et komplet åndedrætsværn.

Det blæserassisterede åndedrætsværn er slankt, letvægts og velbalanceret, og er derfor behageligt at bære under lange arbejdsperioder. Det kombinerer ydeevne med funktionelt design, og har to valgbare luftstrømshastigheder: 185 l/min og 205 l/min. Enheden har visuelle og hørbare alarmer, der advarer om lav luftstrøm og lave batteriniveauer, samt meddeler tilstopningsstatus for partikelfilteret. Det smarte lithium-ion batteri oplades hurtigt og har ingen hukommelseseffekt. Det er udstyret med en opladningsindikator, der angiver, når batteriet skal oplades.
Vare-ID:
TR315E

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn