3M Flaprondel 769F 22,2 x 125mm

Forpakningsstørrelse:

10 stk. pr. karton. 

Kornstørrelse:

Produkt Beskrivelse:

* Tilbyder høj ydeevne til alsidig brug.

* Hurtigere materialefjernelse og længere levetid takket være 3M™ præcisionsformede slibemidler Cubitron II.

* Bedre end traditionelle flapskiver med aluminiumzirkonium. Fjerner mere materiale længere og hurtigere.

* Når lamellerne slides ned, bliver nye mineraler eksponeret, hvilket giver en ensartet fjernelseshastighed gennem hele skivens levetid.

* Egnet til rustfrit stål, kulstål og andre varmefølsomme legeringer. Også til træ, kompositter, GRP osv.

3M Flaprondel 769F 22,2 x 125mm er en alsidig og holdbar lamelskive med høj ydeevne, der er udstyret med 3M™ præcisionsformede slibemidler Cubitron II og en slibedug af stærk polyester. 3M's præcisionsformede slibemidler har vist sig at yde bedre end traditionelle lamelskiver med aluminiumzirkonium. Når slibemidlerne brydes, blottes nye, skarpe kanter, som giver en finere finish end produkter med konventionelle slibemidler, som har tendens til at pløje gennem arbejdsstykket. Dette i kombination med flapskivernes jævne egenskaber og den slidstærke polyesterdug giver en alsidig skive, der er egnet til udjævning og overfladebehandling, samtidig med at den kan håndtere applikationer med højt tryk såsom affasning, svejseslibning og kantgradning.

I mange tilfælde kan du også bruge 769F til at slibe og overfladebehandle i ét trin, uden at skifte skive. Dette skyldes, at produktet genererer en finere finish end f.eks. en tilsvarende fiberskive af samme klasse. En fiberskive skærer hurtigere, men denne flapskive eliminerer trin og skift af skive, så du sparer tid og kan øge din produktivitet.
Vare-ID:
51999

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn