3M Beskyttelsesgoggle 2890

Forpakningsstørrelse:

10 stk. pr. karton. 

Vælg sort:

Produkt Beskrivelse:

* Ekstra brede hovedbånd for maksimal komfort.

* Valgmulighed med polykarbonatlinse for slagfasthed og valgmulighed med acetatlinse for forbedret kemikaliebestandighed.

* Findes med indirekte ventilation som beskytter mod væskedråber og store støvpartikler, og med tæt ventilation for at beskytte mod små støvpartikler og gas.

* Bredt, fleksibelt område omkring næsebroen for at passe til halvmasker.

3M Beskyttelsesgoggle 2890 findes i to modeller, der er ventilerede eller tætte. Modellerne har desuden forskellige linser for slagfasthed eller kemikaliebestandighed. Behagelige kurvbriller med blød tætning og bredt hovedbånd for høj komfort. Kompatible med 3M høreværn og åndedrætsværn.

3M™ Beskyttelsesgoggle 2890SA er uventilerede (forseglede) og har en dugfri klar acetatlinse for god kemikaliebestandighed. 2890SA har et moderne specialdesign, der passer med åndedrætsværn. Forseglet ramme for yderligere beskyttelse mod fine partikler og gasser. Et bredt og behageligt hovedbånd af nylon, der er let at justere.

3M™ Beskyttelsesbriller 2890 er indirekte ventilerede, hvilket modvirker dug. 2890 har en ridsefast og dugfri klar polykarbonatlinse med høj slagfasthed. Kurvbriller med et moderne specialdesign, der passer med åndedrætsværn. Indirekte ventilation for forbedret cirkulation, komfort og reduceret dug i varme/fugtige miljøer. Et bredt og behageligt hovedbånd af nylon, der er let at justere.

 
Vare-ID:
2890

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn